Om oss

Här kan du läsa inlägg och artiklar om det mediala Sverige. Ta del av ämnen som tarot, spådom, astrologi, healing, reiki, medial utveckling och det övernaturliga. Det Mediala Sverige är också en länksamling till Svenska medier, spådamer, djurkommunikatörer och astrologer. Här behandlas också magi och mystik - Välkommen till det mediala Sverige!

Byt länkar med oss
Har du en webbsida, blogg eller tjänst som handlar om tarot, astrologi, healing eller medial utveckling och vill byta länk med oss? Lägg först in vår länk på din webbsida:

<a href="http://detmedialasverige.blogspot.se/" target="_blank">Det mediala Sverige - blogg och länkkatalog</a>

Kontakta oss sedan via formuläret här på sidan med din länk. Vi lägger in den så fort vi sett att vår länk är aktiv på din sida (då vet vi samtidigt att du är administratör av den blogg eller webbsida som du uppgett).
Vi vill med detta länkutbyte skapa en kvalitativ och uppdaterad svensk länksamling.

Annonsera på Det Mediala Sverige
Vi erbjuder ett mindre antal (max 6 st) roterande annonser i formatet 300x250 pixlar längst upp på vår första sida. Annonspriset är 300 kr per månad (30 dagar) och annons. Din annons roteras automatiskt tillsammans med övriga annonsörer och visas minst en gång per besökare och besökstillfälle. Kontakta oss så återkommer vi med instruktioner för din reklambanner samt en betalningslänk.